İçinde bulunduğumuz dönemde derslerimiz  çok zor şartlarda gerçekleşmektedir. Kimi hocamız bu konuda bizlere yeteri kadar destek olmazken kimi hocalarımız da bizlerin her türlü sorusunu yanıtlayabilmek için sorularımız için ekstra  ders işlemektedir. Bu kapsamda öğretim teknolojileri dersinde oluşturulan Araştırma Topluluklarıyla birlikte daha aktif olmakta ve derslere katılım sağlayabilmekteyiz. İster forumlar olsun ister oluşturduğumuz bloglar olsun bizlerin derse olan ilgisini arttırmaktadır. Fakat tabii ki sınıf ortamı gibi olmaz.Bana göre bir sınıf ortamı oluşturma adına herkesin derse daha aktif katılımı sağlanmalıdır.

     Derse katılımların artması ve herkesin derste fikir beyan edebilmesi için ortam oluşturulması gerekmektedir. Bu süreç hem bizler için hem de hocalarımız  için zor ve yorucu olmaktadır. Öğretim teknolojileri kapsamında bizlere sunduğunuz imkanlar için teşekkür ederiz.  Her sorumuza tek tek yanıt veriyorsunuz derse ve sisteme yönelik aklımızda bulunan tüm sorularımıza sizin sayenizde yanıt buluyoruz.

      Derslerin anlaşılması bakımından sorun yaşamaktayız ve dersler anlaşılmama bu sorunu çözmek amacıyla bir şey yapılmak gerekirse derslerin anlaşılması konusunda bir şey yapılmakta bu pandemi döneminde başka seçeneğimiz bulunmamakta fakat ders araç gerekçeleri konusunda sorun yaşayan öğrencilere bu araç Gereçler temin edilebilir veya internet bağlantısı sorunu çözülebilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar